References

References

Aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is gaan wij steeds kijken welke strategie het best aansluit bij jullie bedrijf. In wat volgt ziet u enkele van onze projecten waar steeds op een andere wijze te werk werd gegaan, naargelang de doelen die onze klant voorop stelde. U kan doorklikken om de volledige case te bekijken. 

Adobe Experience Manager helpt Telenet aan een optimale gebruikservaring op alle touchpoints.

Bpost bank, een coöperatie tussen de Belgische Post Group (Bpost) en BNP Paribas Fortis bank, is de vijfde grootste bank van België, met een klantenbestand van ongeveer 1.1 miljoen klanten. De bank wilt meer klanten vergaren en een uitgebreider portfolio van producten verkopen aan bestaande klanten. Om deze doelen te bereiken, koos Bpost bank voor de Adobe Campaign oplossing binnen Adobe Marketing Cloud. 

 

Professionele sportvereniging automatiseert de inschrijving voor lidmaatschap en transformeert formulieren met Adobe LiveCycle ES, waardoor het de toegang tot diensten verbetert voor voetbalfanaten.

Het Belgische Ministerie van Mobiliteit gebruikt Adobe LiveCycle om meer dan 2,500 aanvragen voor uitzonderlijk transport te verwerken in een recordtijd.

What can we do for you?

Bij iDA MediaFoundry hebben de verschillende Adobe oplossingen geen geheimen meer voor ons. De mogelijkheden met Adobe zijn eindeloos en flexibel aan te passen aan uw behoeften. Laat ons even samen zitten zodat we in detail kunnen kijken naar de geschikte oplossing voor uw digitale strategie!