Wij ademen Adobe

  1. 2005 Opstart als Adobe Competence Center binnen Cronos
  2. 2006 iDA n.v. werd officieel opgericht met als missie dé expert te worden in Adobe Enterprise Solutions
  3. 2008 Adobe Solution Partner Gold status werd bereikt. Bovendien volgde officiële erkenning als Adobe Authorized Training Center.
  4. 2010 Status verhoogt tot Adobe Business Partner
  5. 2012 Bijkomende certificatie tot Adobe Digital Publishing Expert
  6. 2014 Consultancy aanbod uitgebreid met Adobe Analytics en Adobe Campaign expertise. Start van activiteiten in Nederland.
  7. 2015 Lancering 3 experience driven websites. Sponsor voor de Adobe Digital Marketing Summit in Londen en het Adobe Digital Symposium in Amsterdam.
  8. 2016 Een uitgebreid team van enthousiaste consultants

Onze Missie

iDA Mediafoundry staat garant voor de beste kwaliteit. We werken met de beste consultants met elk hun specifieke technische bagage. Zo garanderen we voor elk project het beste resultaat.

We investeren ook voortdurend in de kennis en vaardigheden van onze consultants. Zo zijn we steeds up-to-date met de laatste nieuwigheden!

Verder focussen we vooral op u. Om tot goede eindresultaten te komen vinden we het zeer belangrijk om tijdens het project nauw met u samen te werken. Dat garandeert het beste resultaat en de beste kwaliteitsservice.

iDA Mediafoundry biedt al tien jaar oplossingen en diensten voor digital marketeers, zodat zij een optimale klantbeleving kunnen verzorgen doorheen alle digitale kanalen, en sterke en langdurige relaties kunnen opbouwen met de doelgroep. Alle services en oplossingen zijn afgestemd op het verkrijgen van een diep inzicht in klanten, het creëren van gepersonaliseerde campagnes en het beheren van content en assets.

Ongeacht uw business, helpen de specialisten van iDA Mediafoundry uw merk te versterken en conversies te optimaliseren. Het resultaat? Optimalisatie van marketingbudgetten, verhoging van de klantenloyaliteit en efficiënter gebruik van sociale en mobiele mogelijkheden.

The team

Christofhe
Luc
Steven
IDA Mediafoundry
Mathieu
Astrid
Pieter-Jan
Lorin
IDA Mediafoundry
Onno
Britt
Mario
Olivier
Ellen
Sofie
Dimitri
Niels
Nel
Ronny
IDA Mediafoundry
Femke
Jeroen
Steven
Robin
iDA Mediafoundry
Bert
Raf
Isabelle

Geïnteresseerd?

iDA Mediafoundry is een bedrijf in volle groei. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuw talent. Ben jij gebeten door IT of denk je graag na over de uitbouw van projecten?

Bij iDA Mediafoundry horen we graag je verhaal. Er zijn maar een paar voorwaarden: je bent ambitieus, wil je graag verdiepen in de wondere wereld van Adobe en hebt daarnaast ook een goede dosis humor, want af en toe moet er ook gelachen worden!

Bekijk hier onze vacatures en misschien spreken we binnenkort eens af. Niet gevonden wat je zoekt? Stuur zeker een spontane sollicitatie door, zodat we alsnog kunnen bekijken wat mogelijk is.