Onze Partners

Onze Partners

iDA Mediafoundry is het Adobe Digital Marketing competence center binnen de Xplore Group (Cronos). We maken deel uit van een ecosysteem van partners waardoor we samen al uw noden voor e-commerce en uw online aanwezigheid kunnen invullen!

 

Binnen Xplore Group kan u vertrouwen op een team van 300 getalenteerde mensen die u kwaliteitswerk kunnen leveren op vlak van webapplicaties, e-commerce en mobiele toepassingen met een sterke focus op integratie.

 

Wij engageren ons voor de beste klanttevredenheid dankzij onze vakkennis, kwaliteitsservice en uitmuntende uitvoering. Alle consultants binnen de Xplore Group krijgen de beste trainingen, volgen de laatste trends binnen hun expertisedomein op, zijn gecertificeerd in de nieuwste technologiëen, en hanteren strikte development-en projectmanagement-standaarden.

 

U kan dus naast onze Adobe specialisten binnen iDA Mediafoundry ook vertrouwen op consultants binnen onze partners:

Humix

Humix gebruikt SEO, Digital Marketing, Webanalytics en User Experience om websites , webshops en applicaties te optimaliseren.

Fenego

Fenego implementeert Intershop en is gespecialiseerd in Java gebaseerde high-end e-commerce oplossingen. Samen met onze klanten, willen we de best mogelijke e-commerce ervaringen bieden aan de eindgebruiker. 

Elision

Elision implementeert een volledig gamma aan oplossingen (Hybris) voor B2B en B2C klanten. Van bedrijfsstrategie tot ontwerp, van implementatie tot ondersteuning.

PHPro

PHPro is gespecialiseerd in Magento en Drupal commerce-platformen. Zij zijn dé partner bij uitstek voor complexe technische projecten op de Belgische KMO-markt.

XT-I

XT-i realiseert complexe software-integratie projecten in Java-technologie, vooral in moderne cloud gebaseerde architecturen - zowel als consultancy service als end-to-end projecten. 

Infofarm

Wij combineren wiskundige-, programmeer- en infrastructuur skills om zo de betekenis en businesswaarde van verscheidene (big) databronnen te achterhalen, dit met behulp van het Apache Hadoop ecosysteem en Spark.

AppFoundry

AppFoundry bouwt kwalitatief hoogstaande mobiele applicaties voor iOS, Android & web. Met onze ervaring kunnen we uw verhaal omzetten in een duurzame mobiele oplossing.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij iDA Mediafoundry hebben de verschillende Adobe Oplossingen geen geheimen meer voor ons. De mogelijkheden met Adobe zijn eindeloos en flexibel aan te passen aan uw behoeften. Laat ons even samen zitten zodat we in detail kunnen kijken naar de geschikte oplossing voor uw digitale strategie!