Referenties

Referenties

Aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is, bekijken we welke strategie het beste aansluit bij uw  bedrijf. In wat volgt ziet u enkele van onze projecten. Daarbij gingen we altijd anders te werk, naargelang de doelen die onze klant voorop stelde. U kan doorklikken om de volledige case te bekijken.

Adobe Experience Manager helpt Telenet aan een optimale gebruikservaring op alle touchpoints.

Bpost bank, een coöperatie tussen de Belgische Post Group (Bpost) en BNP Paribas Fortis bank, is de vijfde grootste bank van Belgïe, met een klantenbestand van ongeveer 1.1 miljoen klanten. De bank wilt meer klanten vergaren en een uitgebreider portfolio van producten verkopen aan bestaande klanten. Om deze doelen te bereiken, koos Bpost bank voor de Adobe Campaign oplossing binnen Aobe Marketing Cloud. 

 

Professionele sportvereniging automatiseert de inschrijving voor lidmaatschap en transformeert formulieren met Adobe LiveCycle ES, waardoor het de toegang tot diensten verbetert voor voetbalfanaten.

Het Belgische Ministerie van Mobiliteit gebruikt Adobe LiveCycle om meer dan 2,500 aanvragen voor uitzonderlijk transport te verwerken in een recordtijd.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij iDA Mediafoundry hebben de verschillende Adobe oplossingen geen geheimen meer voor ons. De mogelijkheden met Adobe zijn eindeloos en flexibel aan te passen aan uw behoeften. Laat ons even samen zitten zodat we in detail kunnen kijken naar de geschikte oplossing voor uw digitale strategie!