Wat we doen

wij ademen Adobe

Haal meer uit uw digitale marketing dankzij iDA Mediafoundry, de specialist in Adobe Marketing Cloud-oplossingen.

We helpen u met het digitaliseren van business processen, focussen op de best mogelijke user experience voor uw doelgroep en leveren u de juiste oplossingen om uw marketingdoelstellingen te behalen!

 

Bij iDA Mediafoundry zijn we er trots op om onszelf dé Adobe-specialisten op de markt te mogen noemen. Dit wordt ook erkend door Adobe en daarom mogen wij ons al sinds 2006 Adobe Solution Partner noemen. Sinds 2012 mag iDA Mediafoundry zich rekenen tot de Business Level Partners. Als partner van Adobe bent u bij ons aan het juiste adres om uw digitale content en processen te optimaliseren.

 

Daarnaast is iDA Mediafoundry als Adobe Authorized Training Center (AATC) ook gecrediteerd om u en uw team training te geven rond de verschillende Adobe-oplossingen, zodat u er nadien ook zelf mee aan de slag kan.

 

Als een van de weinige partners in de Benelux, werkt iDA Mediafoundry regelmatig onder de vlag van Adobe aan projecten voor het toevoegen van kennis en resources. Hiermee wordt de innige samenwerking tussen iDA Mediafoundry en Adobe bevestigd.

onze diensten

Als een van de weinige Adobe partners in de Benelux, is iDA Mediafoundry in staat om u te ondersteunen met services rondom alle Adobe Marketing Cloud oplossingen. Van consultancy en integratie tot implementatie en trainingen, iDA Mediafoundry helpt u met de invulling van uw vraagstuk.

 

Neem contact met ons voor meer informatie over hoe onze service uw specifieke problemen kan oplossen!

 

Het digitale landschap wordt steeds groter en complexer. Uw klanten benaderen u meer via digitale kanalen dan we ooit voor mogelijk hielden. Onze consultants hebben de juiste kennis om uw te adviseren en te begeleiden in uw digitale transformatie.

Het laten aansluiten van de Adobe Marketing Cloud bij uw doelstellingen, vraagt domeinexpertise. iDA Mediafoundry past de Adobe oplossingen volledig aan op uw wensen zodat de uiteindelijke oplossing past als een maatpak.

Integratie is het toverwoord bij het ontwikkelen en bouwen van marketing oplossingen. Binnen ons team van consultants kunt u vertrouwen op onze technische experts voor de integratie van de Adobe oplossingen met andere bedrijfskritische toepassingen zoals; CRM, ERP, CMS en e-commerce platformen.

Als Adobe Authorized Training Center, bieden we u in-house opleidingen met Adobe Certified Instructors. Zij zullen u voorzien van de essentiële kennis die u nodig heeft om het maximale te halen uit uw investering in de Adobe oplossingen.

Wat we u aanbieden

Bij iDA Mediafoundry helpen we u met de implementatie van alle oplossingen uit de Adobe Marketing Cloud. Zo krijgt u inzicht in uw digitale kanalen en leert u deze te optimaliseren voor het behalen van uw marketingdoelstellingen.

Adobe Marketing Cloud

Maak gebruik van één enkele oplossing voor het creëren van relevante social content. Publiceer vervolgens naar je meest betrokken doelgroepen en bewijs je social marketing resultaten.

Creëer snel A/B- en multivariaat testen, verkrijg inzicht in de meest succesvolle content en bied gepersonaliseerde ervaringen.

Beheer, personaliseer en verbeter je campagnes met de cross-channel oplossing voor campagnemangement.

Creëer rendabele en gepersonaliseerde tv- en video ervaringen met een multiscreen tv-platform.

Verzamel, analyseer en handel real-time op basis van je klantgegevens, via alle marketingkanalen.

Bouw websites, apps en formulieren. Beheer eenvoudig marketingcontent en assets.

Voorspel de beste mix van search, display en social advertising en automatiseer de uitvoering van je mediaplan.

Bouw unieke doelgroepprofielen, zodat je je meest waardevolle segmenten kunt identificeren en gebruiken binnen elk digitaal kanaal.

Adobe Digital Publishing

Adobe Digital Publishing Solution is dé tool om mooie contentrijke apps te ontwikkelen die uw publiek aanspreken. Apps die gecreëerd zijn met Digital Publishing Solution zijn een compleet nieuwe ervaring. Ze bieden interactieve content aan het publiek op een unieke intuïtieve manier. Het publiek krijgt meteen toegang tot de content die zij willen en de designers krijgen de volledige controle over hoe die content wordt getoond.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij iDA Mediafoundry hebben de verschillende Adobe oplossingen geen geheimen meer voor ons. De mogelijkheden met Adobe zijn eindeloos en flexibel aan te passen aan uw behoeften. Laat ons even samen zitten zodat we in detail kunnen kijken naar de geschikte oplossing voor uw digitale strategie!