Adobe Marketing Cloud

Organisaties worden door de veranderende klantvraag en de verdere digitalisering van de consument steeds voor nieuwe uitdagingen gesteld. Hoe houd ik mijn klanten loyaal? Hoe zorg ik voor een consistente klant beleving over alle kanalen?

De klantbeleving maakt of breekt het succes van uw merk. Klanten verwachten via alle touch points een uniforme en consistente beleving en informatie die op hun behoefte is afgestemd.

Er is nu een oplossing waar alles wat digital marketeers nodig hebben, samenkomt: de Adobe Marketing Cloud. Deze bestaat uit een complete set van oplossingen (web)  experience management, analytics, targeting, social en advertising. Plus een real-time dashboard waar alles samenkomt: hiermee kunt u van data naar inzichten naar actie! Sneller dan ooit tevoren.

De Adobe Marketing Cloud is de meest volledige set marketingoplossingen die beschikbaar is. De Adobe Marketing Cloud biedt alles wat nodig is om een diep en volledig inzicht te verkrijgen in uw klanten, gepersonaliseerde campagnes te bouwen en content en assets te beheren.

 

Adobe Marketing Cloud

Bouw websites, apps en formulieren. Beheer eenvoudig marketingcontent en assets.

Verzamel, analyseer en handel real-time op basis van je klantgegevens, via alle marketingkanalen.

Creëer snel A/B- en multivariaat testen, verkrijg inzicht in de meest succesvolle content en bied gepersonaliseerde ervaringen.

Maak gebruik van één enkele oplossing voor het creëren van relevante social content. Publiceer vervolgens naar je meest betrokken doelgroepen en bewijs je social marketing resultaten.

Beheer, personaliseer en verbeter je campagnes met de cross-channel oplossing voor campagnemangement.

Bouw unieke doelgroepprofielen, zodat je je meest waardevolle segmenten kunt identificeren en gebruiken binnen elk digitaal kanaal.

Voorspel de beste mix van search, display en social advertising en automatiseer de uitvoering van je mediaplan.

Creëer rendabele en gepersonaliseerde tv- en video ervaringen met een multiscreen tv-platform.

De  Adobe Marketing Cloud bestaat uit:

  • 8 marketingoplossingen
  • 7 core services


De Adobe Marketing Cloud biedt u:

  • Een schaalbaar, veilig en open platform voor opslaan en beheren van content en data.
  • Multi channel analytics en de mogelijkheid om inzichten automatisch te vertalen naar actie.
  • Optimalisatie tools om uw bezoekersaantallen te verhogen, conversies te verbeteren en de waarde van uw doelgroepen te maximaliseren.

wat kunnen wij voor u doen?

iDA Mediafoundry kent de verschillende Adobe-oplossingen door en door. De mogelijkheden met Adobe zijn eindeloos en flexibel aan te passen aan uw behoeften. Laat ons even samen zitten zodat we in detail kunnen kijken naar de geschikte oplossing voor uw digitale strategie!