JOBS

We zijn als bedrijf in volle groei, en dat gaat snel! Wij zijn steeds opzoek naar mensen - van schoolverlaters tot seniors - om onze nieuwe collega's te worden.

VACATURES

Geen strakke bedrijfscultuur maar eerder ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een digitale krak.Wil jij deel uitmaken van Team Awesome ?

Stuur je CV en motivatie naar info [at] ida-mediafoundry.be

WIJ ZIJN DE REFERENTIE VOOR AL UW DIGITALE INTERACTIEVE ERVARINGEN.

WAAROM WERKEN BIJ IDA MEDIAFOUNDRY?

Je zal kunnen groeien, nieuwe dingen leren en terecht komen bij toonaangevende bedrijven in België en Nederland, waar je kan meewerken aan uitdagende projecten.

Start-up onder een grote groep

Wij maken deel uit van de Xplore Group die deel uitmaakt van de Cronos groep. Je hebt hier dus de voordelen van een groot bedrijf maar de sfeer van een klein hecht bedrijf. Win-win!

Ruimte om te groeien en bij te leren

We vinden het belangrijk dat onze consultants kunnen groeien in datgene waar ze goed in zijn of hun kennis kunnen bijschaven over de dingen die hen interesseren. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te groeien en bieden we je enorm veel kansen. Aan jouw om deze te benutten!

Projecten bij toonaangevende bedrijven

Je zal als consultant worden ingezet op uitdagende projecten voor onze klanten. Dit kan zowel bij ons op kantoor als extern bij de klant zijn. Op deze pagina kan je zien dat we reeds samenwerkte met toonaangevende bedrijven!

Enkel het beste is goed genoeg

Van ons krijg je de beste laptops om mee te werken, alle programma’s die je nodig hebt, en jaarlijks een opleidingsbudget om de strafste te blijven! Maar we denken ook aan de gezondheid van onze medewerkers: ergonomische bureaus, standing desks, cozy environment in ‘The hubb’ om de concentratie te bevorderen,… In de zomer kan je in onze tuin wat extra vitamine D opdoen of kan je eens een walking meeting houden!

Fun!Fun!Fun!Fun!Fun!Fun!Fun!

De boog kan niet altijd gespannen staan. Regelmatig trekken we er met het team op uit! Een pintje na het werk, lasershooten, karten, BBQ’en en zelfs een weekendje naar het befaamde “Cronos-huis” in de Ardennen. Alles mag, niets moet!

Elke dag gezonde voeding

Honger zal je bij ons niet lijden. Fruitsnacks zorgt elke week voor een variëteit aan gezonde tussendoortjes! Geregeld wordt er ook een teamevent georganiseerd en ook dan mag je je aan culinaire extraatjes verwachten!